U wilt leren bridgen, maar kunt geen geschikte beginnerscursus vinden? U kunt nu via internet leren bridgen! U krijgt onder meer een boekje met een CD-rom toegestuurd en gaat hier zelf, in uw eigen tempo mee aan de slag op een moment dat het u uitkomt. Per les stuur ik u een samenvatting en aanvullende opgaven/quizvragen toe. Nadat u de opgaven gemaakt hebt en aan mij hebt toegestuurd, krijgt u deze, van gedetailleerd en persoonlijk commentaar voorzien, retour, samen met de samenvatting en opgaven van de volgende les. Zo werken we samen in een tempo dat u past, door het eerste boekje heen.

Vanaf de 2e les is het al mogelijk om op internet te bridgen tegen (hele geduldige!) computers, zo kunt u vanaf het begin ‘praktijkervaring’ opdoen. Nadat u zich daarvoor heeft aangemeld, kunt u gratis en onbeperkt “startersbridge” spelen. Bij startersbridge wordt een aantal aspecten van het edele bridgespel nog achterwege gelaten, zodat het spel eenvoudig en snel te spelen is

De cursus bestaat uit 11 lessen, afgesloten met een toets waarin alle aspecten van de cursus nog eenmaal de revue passeren.

Volgt u de cursus in een normaal tempo, dan betekent dit 1 les per week en totaal ongeveer 3 maanden. Afhankelijk van uw inzet en achtergrond is het mogelijk om de cursus sneller of langzamer te volgen.

Lees meer: Beginnerscursus voor autodidacten