In de eerste week van februari beginnen er weer 2 nieuwe cursussen.

Op 7 februari begint er weer een cursus voor willen leren bridgen. In 15 lessen worden de basisbeginselen van de Koning der Kaartspelen, Bridge, bijgebracht. De spelregels van bridge zijn vrij simpel en daardoor gemakkelijk te leren; het spel heeft echter bijna eindeloze mogelijkheden. Meteen aan het eind van de eerste les gaat u al een spel spelen en vanaf les 2 kunt u thuis met vier personen of alleen op de computer eindeloos oefenen. De cursus kost €75,– per deelnemer, exclusief het cursusboek à €12,80.

Op woensdagavond 6 februari begint de cursus Flitsend Spelen, voor de lichtgevorderde clubbridger en thuisbridger die zijn af- en tegenspel wil verbeteren. De cursus bestaat uit 12 lessen en kost €80,– per deelnemer, exclusief het cursusboek à €14,95.

Daarnaast wordt eenmaal per vier weken op dinsdagmiddag een biedmiddag Wie biedt er mee(r)? gehouden. U krijgt 8 borden te bieden die door mij zijn voorbereid. De biedverlopen op deze borden wordt vervolgens plenair besproken en na afloop ontvangt u een email met de handen, de biedverlopen en commentaar. De lessen zijn los te volgen. En hoewel het wellicht leuk is om samen met uw partner te komen, is dit zeker niet noodzakelijk. Voor de rest van dit seizoen worden de biedmiddagen gehouden op: 15-jan, 12-feb- 12-mrt, 9-apr, 7-mei.

Eveneens eenmaal per vier weken op dinsdagmiddag wordt een bepaald biedthema uitgediept. Bijvoorbeeld een onderwerp als Controlebiedingen of Vierde kleur. Op 29 januari zal een middag rondom het thema Azen en Heren vragen worden behandeld.

Deze lessen zijn gepland op: 29-jan, 26-feb, 26-mrt, 23-apr.

Meer informatie en aanmelden bij de docente Saskia Hermans, saskia.hermans@bridgedocent.nl, 026.844.68.92, http://bridgedocent.webnode.nl/