Wie biedt er mee(r)?

Eenmaal per vier weken wordt op dinsdagmiddag in Doorwerth een sessie van Wie biedt er mee(r)? gehouden.

Wat gaan we doen?

♠ Ik bereid 8 borden voor die u in tweetallen gaan bieden. Bent u met uw bridgepartner gekomen, dan gaat u samen aan de slag. Bent u alleen, dan wordt u ‘gekoppeld’ aan iemand die ook alleen is.

♠ Vervolgens gaan we de verschillende biedverlopen plenair bespreken; dit doen we aan de hand van de biedverlopen die u zelf heeft gegeven. Dus geen theoretische verhandeling over hoe een wereldkampioen zou bieden. Wel zo nu en dan een uitstapje naar een (nieuwe?) conventie om de gegeven hand goed te kunnen omschrijven. Maar altijd blijft uw biedverloop centraal staan.

♠ Na afloop krijgen de deelnemers per email de handen en een samenvatting van de bespreking.

De middagen zijn in principe voor alle niveaus; waarvoor de één de herbieding lastig kan zijn, wordt het voor de ander in de vierde biedronde pas interessant, wanneer bijvoorbeeld controlebiedingen aan de orde komen. “Makkelijke” en “moeilijke” borden worden door elkaar behandeld. Het belangrijkste is dat u in een ontspannen sfeer en zonder dat er een wedstrijdresultaat van afhangt, met uw partner over het biedverloop praat en directe en concrete feedback krijgt op uw bieden.

Lees meer: Wie biedt er mee(r)?

Voor het seizoen 2013-14 staat Wie biedt er mee(r)? op de volgende dinsdagmiddagen gepland:

17-sep

15-okt

12-nov

17-dec

7-jan-14

4-feb-14

4-mrt-14

1-apr-14

29-apr-14